Вчера стотици граждани на Кърджали се срещнаха с Костадин Костадинов

...
 Вчера стотици граждани на Кърджали се срещнаха с Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

 _2024 izbori_v013

 

Вчера стотици жители на Кърджали се срещнаха с Костадин Костадинов в центъра на града.

Той отговори на въпросите им, свързани с миграцията и приемането на България в еврозоната. Също по този начин показа целите на „ Възраждане “ за община Кърджали в народен проект.

С жителите на региона се срещнаха и претендентите за народни представители Георги Георгиев, Анета Георгиева, Ясен Колев и Георги Дяков. Костадин Костадинов участва и на извършената в Българска телеграфна агенция конференция.

Пред медиите той сподели, че в случай че „ Възраждане “ стартира да ръководи, измежду първите неща, които ще направи, са: референдум за запазването на българския лев и за участието ни в НАТО, без българско присъединяване във войната в Украйна, повдигане на глобите против Русия и компенсиране на компаниите, потърпевши от тях, както и преразглеждането на изискванията за участието на нашата страна в Европейския съюз. Костадинов добави, че с цел да се защитят българските национални ползи, " Възраждане " е в подготвеност да беседва с всички партии без Движение за права и свободи.

„ В Кърджали се борим за депутатски мандат, а в страната за победа. “, разяснява ръководителят на политическата организация.

В конференцията взеха присъединяване координаторът на политическата организация за Хасково и Кърджали и лидер на листата за депутат за двете области Георги Георгиев, както и претендентите за народни представители от Кърджали Анета Георгиева, Георги Дяков и Мустафа Вели. Приоритети на „ Възраждане “ на национално и локално равнище бяха дискутираните тематики на конференцията.

„ В Кърджали резултатите доста се изкривяват, само че при висока изборна интензивност монополът на Движение за права и свободи ще бъде пречупен. “, сподели Георги Георгиев.
Костадинов добави, че само „ Възраждане “ може да спре Движение за права и свободи в устрема ѝ да овладее цялата изпълнителна власт в страната.

Делян Пеевски се готви да става министър председател, единственият, който застава на пътя му, е Костадин Костадинов, означиха участниците в брифинга.
Костадинов предизвести, че над 100 000 двойни жители в Турция ще бъдат мобилизирани да гласоподават за вота. Така съгласно него в Народното събрание ще влезе не българска, а непозната група.

„ Коалицията ДПС-ГЕРБ прави всичко допустимо да провалят построяването на околовръстен път на Кърджали. Аз предложих различно трасе, само че АПИ го отхвърли. “, акцентира Георги Георгиев.

 

Той добави, че „ Възраждане “ скоро ще ръководи страната и казусът с пътя ще бъде решен. Георгиев направи къс доклад за активността си в Народното събрание и в работа на българското общество. Обяви се изрично за предоговаряне на концесиите за естествените благосъстояния на България и Кърджалийска област. Анета Георгиева също направи доклад за работата на „ Възраждане “ в общинския съвет в община Кърджали. Тя акцентира, че свършеното за 6 месеца е в пъти повече от това, което са създали други групи за цялостен мандат. Внесени са над 10 оферти за улици, детски площадки, туристически обекти и над 30 сигнала са подадени за екологични замърсявания.

„ Възраждане “ е с номер №12 в бюлетината
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР